De begeleiding

In overleg nu ook een Reiki (stoel)behandeling aan huis!

“Een Reiki behandeling duurt bij mij tussen de 15 en 75 minuten"

Bel of mail voor  meer informatie of voor een intake:

 

024-3482345


info@relaxco.nl

Een Reiki behandeling gaat als volgt:


Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling word je in aangeklede toestand op een stoel of op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is ter bevordering van de ontspanning gewenst.


Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via mij aan jou doorgegeven. Vind je het onplezierig om direct aangeraakt te worden, dan houd ik mijn handen enige centimeters boven je lichaam.


Muziek of wierook kunnen in overleg gebruikt worden, afhankelijk van jouw wensen. Hoewel deze hulpmiddelen vaak standaard gebruikt worden, vindt niet iedereen dit prettig.


Afstandsbehandelingen worden gegeven zonder jouw lijfelijke aanwezigheid. Bij voorkeur op afspraak. Je zorgt zelf voor de nodige rust en ruimte en een zoveel mogelijk ontspannen lichaamshouding. Ook hier is makkelijke niet knellende kleding gewenst. Ik stuurt met behulp van symbolen de universele energie (Reiki) naar je toe.


De symbolen zijn een sleutel waarmee het makkelijker is om toegang tot de Reiki energie te krijgen.

Een Reiki behandeling duurt bij mij vaak tussen de 15 en 75 minuten.


Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van de klacht(en) waar je mee loopt.


Een Reiki behandeling kan eenmalig zijn, maar kan ook bestaan uit meerdere kortere Reiki behandelingen.


Er wordt geen diagnose door mij gesteld; de energie volgt tijdens een behandeling zijn eigen weg gaat daar heen waar jij het nodig hebt.